May 15, 2011

anda ada masalah bangun pagi?

anda ada masalah bangun pagi? terutama untuk bangun pagi mengerjakan solat subuh? apa yang anda buat untuk overcome masalah ini? untuk aku, aku akan setkan alarm lagu2/any sound yang cukup annoying. dulu aku try jugak letak lagu2 metal/hardcore fav tapi tak menjadi. telinga aku dah immune to this kind of music. lagipun aku memang spesies tidur sambil mainkan lagu spesies macam ni. sebentar tadi sedap2 aku layan lagu Lamb Of God kat youtube, member aku suggest aku dengar satu lagu ni. lagu local katanya.

tertipu aku dengan gaya gadis tak berapa nak slim ni bergaya begini. slipknot pun tak ganas macam minah ni. boleh buat aku trauma malam ni. damn it. harap2 depa tak datang dalam mimpi aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...