April 27, 2011

awalnya, malam ni aku plan nak tulis pasal bidang bioteknologi di malaysia ni tapi aku mengantok sangat dah ni. tambah pulak 5 jam lagi ada bola. baik aku tidur dulu sebelum sedar semula jam 3 nanti. hari2 layan bola memang waktu tidur aku terganggu. tapi apa nak buat. dah nama pun minat. layankan saja. actually, banyak idea yang aku peram lama2 last2 aku jadi lupa dan tiada idea nak tulis apa. jadi entri ni untuk peringatan kepada aku untuk tulis pasal benda ni bila aku x mengantok2 macam ni lagi. malam esok barangkali. ok. selamat malam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...