March 21, 2011

hi semua


nama saya acab. saya bekerja sebagai pencari kerja. sudah masuk bulan ke-4 saya menceburi pekerjaan ini. saya benci pekerjaan ini. haram tak best pun. anda ada idea apa yang harus saya buat selain makan dan tidur?


kamera: Diana+
filem: kodak ektacolor 160s
lokasi: kepala batas, alor setar

8 comments:

Mookies said...

sambung belajar?

acap said...

otak dah penat muaz. nak jugak berasa pegang duit

zaidatul salwa said...

keje McD.hekhek.

acap said...

hee. penat dah keje2 macam tu. nak jugak jadi bos besaq. haha

cik ungu said...

jadi driver aku nak?


aku bayar kau dengan senyuman.




*tolong jangan lempang aku

acap said...

hahaha. boleh jugak kalo ko ada merc. boleh melencong memancing dulu

~eRna daRL!ng~ said...

~percaya atau tidak..skrg mmg sgt ssh nk crik keja..kdg2 tu kabel mau power..so klo dpt mana2 job grab ja..~

acap said...

tu lah kan. kadang2 keja tu x match dengan kita pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...