October 21, 2010

TV3 didenda atas iklan menghina Islam

alhamdulillah. akhirnya tindakan telah diambil ke atas tv3suku disebabkan penyiaran iklan hari raya pak santa yang mendapat kritik hebat penonton. aku harap benda yang sama x berulang lagi. berita dari TheMalaysianInsider.


10 comments:

Miss Fairladyjim said...

hurmmm tv3 kena 50K sebab hina islam..rosmah macam mana? yang tue lagi terang2 hina islam,guna nama Nabi Muhammad s.a.w untuk fashion show yang mengarut tue

acap said...

well said MF. haha. baru nak cakap benda sama. tapi malas nk tulis kat sini. nanti nampak mcm 'blog politik' sangat pulak dah. habis org2 upahan gomen usha2 blog ni. skit2 tu boleh lah. heheh

YOUsoF said...

Harap² tv3 bangun la dari 'ke3sukuan' tu pasni kan..

acap said...

haha. betul2. kadang2 meluat pulak nak tengok

syaza kelyza said...

semoga tv3 lbh prihatin pasni , harap2 yang kes freemason tu pon jgnla dibuat lg T.T

acap said...

yg tu kebetulan atau sengaja harap2 x berulang dan harap tv3 ambil tindakan terhadap douglas yg create iklan ni. kurang ajar betul

ZaCKiR AKA ZaCK said...

1 pngajaran

acap said...

pengajaran utk yang lain jugak :)

miya said...

ehh, mana boleh ambik tindakan ngan sorang 2. karang sapa nak jd PM kita? hahaha...

baguslah dah ambil tindakan. :)

acap said...

kahkah. bik mama kebal undang2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...