August 2, 2010

bes jugak kena langgar kereta

macam yang aku penah cakap sebelum ini, aku cukup pantang dengan spesies x reti bagi signal time nak tukar lane atau membelok ni. susah sangat agaknya nak bagi signal tu. budak tadika pun pandai lagi rasanya. sebab tu setiap kali aku naik moto aku akan takut dengan spesies2 macam ni. sebab spesies2 macam ni lah yang banyak membunuh atau mencederakan penunggang motorsikal. ye lah. moto sentuh sikit dah boleh rebah, bukan macam kereta ada 4 tayar. kebencian aku terhadap spesies2 macam ni bertambah apabila aku dilanggar sebuah kereta myvi yang dipandu amoi separa bogel ketika sedang menunggang motorsikal. kena langgar pulak time hujan rintik2, jalan licin macam main ice skating. perghhh. dah macam dalam aksi filem hollywood pulak. nak tukar lorong tu tengok lah side mirror dulu dan bagi lah signal. senang bukan? x susah pun. nasib baik kaki aku kuat macam superman.

gua berazam nak kumpul duit banyak2 lepas tu gua nak angkat kereta kebal satu. senang sikit. bleh langgar orang suka2 hati aku.

5 comments:

Muhamad Fareez Bin Ismail said...

separuh bogel ye tak...ko pure2 la kene langgar...hehhe

acap said...

haha. sakit kot kena langgar tepat kat kaki aku

cik hana nasir said...

ye eh?

Syahrul Iman said...

separa bogel tu..kalau aku cnfirm dah pancing dia..tak dpt gnti rugi pown xpe, janji dpt no..haha

acap said...

cik hana: xkan nak main2 kot. hehe

iman: haha. macam kes khairi jamaludin ni tackle anak pak lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...