May 7, 2010

hasil pertama nuff

ni lah hasil pertama tabung nuff aku. kasut futsal glow in the dark. patut la bekalangan ini nafsu aku untuk menyepak bola semakin membuak2. lepas ni aku cadang nak simpan duit tabung untuk masa depan plak. terima kasih semua :)

akhirnya sempat jugak aku update blog ni walaupun secara ringkas

31 comments:

mahira oya said...

wow..nice shoes..

acap said...

haha. kaler dia shining sgt plak. bawak p hutan sure org leh kesan

uncle said...

waa kasut utk futsal ker..? uncle tak beli apa pun time dapat duit nuff..asyik pergi makannn jer keje hahahahhaha..tgk lepas ni kalau ada uncle pulak nak tunjuk...tak kira apa pun spender pun uncle tunjuk hahahha

acap said...

haha. makanan pun tunjuk la jugak uncle. uncle punya income mesti lg masyuk kan

BeaN MorENo said...

mesti ratus2 duit nuff

DaHLia said...

agak2 baper ekk??? banyak ni....

Marina said...

ko kene klik nuff aku gak..thanx..ekekekek...

Aqma eUcaLypTus GurL said...

nih mesti dapat byk nih.. congratz.. jom kita usaha lagi.. :)

JMR said...

wowo...masyuk duit nuff nih..berbaloi la kan..heheh

acap said...

bean: boleh la :)

dahlia: heehe. dlm rm2ratus

marina : ok. jooom

aqma : jom. sama2 usaha :)

jmr : bleh la sikit2. habuan.

Syahrul Iman said...

wow..smart kasut..paw jap boleh?..haha

shazika said...

lawa kasut bro..
lagi semangat la main nanti yek

acap said...

iman: alaa. guna lah kasut baru hang tu.haha

shazika: kasut je baru. main teruk macam tu jugak.hahaha

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

M!Er4N said...

smart giler kasut 2 bro..sure mahal

kakngah said...

congrats!!~
cam superstar la ko main futsal dgn kasut tajaan nff..

acap said...

mieran: kasut je smart. main xsmart pun.ahahah

kakngah: haha. ada sponsor tu

Yanmie said...

salam,

wah tu dia dpt duit terus beli kasut futsal..btw cantek..nice kaler :)


www.yanmieonline.com

acap said...

haha. ganti kasut lama la.

[z@ck] said...

pergh..
style sioott..
hahaha..byk duit nuff ko..

AyanaAsham said...

kiut ar color die.ngeeeeeee

acap said...

zack: boleh lah sikit2. pelan2

ayanaasham : haha. kaler xbleh blah. shining gila

ika honey bunny said...

wowweee.. best nyee.. :)

acap said...

ika: bes2 dpt kasut baru.heahaha

Ainil Hawa said...

acab! belanja arr da kaya lupe kwn ye

Bo the Nerd said...

Cun kasut futsal kau acab. Congrats on earnings!

acap said...

ainil: no hal lah. hang nk soh aku blanja ap? ckap ja.hahah

bo: thanks bo. tapi xbyk macam yg len2 lagi ni.

maCy said...

boleh la tman maCy jalan mlm2, tayah bli torchlight da..hee

~jeles3, bile la na dpt hsl ni..

acap said...

haha. nanti cahaya tu pantul ke atas bukan ke depan macy. pelan2 nanti2 dapat punya lah. insyaAllah

+akufobia+ said...

terima kasih kerana nak belanja aku.aku pakai saiz 6.5 tau.

acap said...

wokeh. nanti dua pos.hah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...