May 1, 2010

31580 days and 6 hours remaining

petang ni sangat membosankan. bosan macam tengok buletin utama dekat2 nak pilihan raya. tiada aktiviti berfaedah selain tidur yang aku berjaya lakukan. selebihnya aktiviti membuang masa. disebabkan kebosanan, aku nekad untuk install kembali game bola sepak ke dalam laptop aku ni setelah sekian lama aku berpuasa daripada bermain game bola sepak ni. bukan apa, game2 macam ni boleh buat aku buang masa yang banyak. ok. sedang aku copy files yang diperlukan dari external hard disk membe aku ke laptop ni, aku buat macam2 benda lain. bila aku datang tengok, masih belum siap. aku sambung lagi buat benda lain. bayangkan situasi ini berlaku berulang2 kali ya. lama betul aku tunggu, tapi tak siap2 lagi. kemudian barulah aku sedar sesuatu.

macam gampang kan? Kahkah. agak2 aku hidup lagi tak time files ni dah berjaya dicopy? terus batal hajat aku nak main game bola sepak petang ni. damn. nampak gaya malam ni kena sepak bola yang real punya guna kasut futsal baru. Chow

47 comments:

starsyeea said...

gulp...aku mau gelak bole?

muahahahaha...

lama giler weyh! upload jela...bagi anak cucu main karang...haha

Fathiah Farid said...

cewah..byk gile nuff ko smpai leh beli kasut bola..wwawawa..nuff sudah!

Si Kenit said...

hahahahahaha =D
apelah kamo ni, lama gila
takpa bagi anak cucu main jee
lalalala~

acap said...

starsyeea : haha. gelak2. buang masa je tunggu.hahah

fatt : hahah. boleh la skit2 :) hasil pertolongan rakan2 semua.

si kenit : haha. zaman dorang nanti dah x main game2 macam ni. tu pun kalo hidup panjang sampai ada anak cucu.

Syahrul Iman said...

haha..tukar RAM kasi laju sikit transfer tu =)

acap said...

haha. mereng siot.

mie said...

ahah???
agak2 tahun bila ye..
hehehee

acap said...

mie: haha.ntah lah. malas nak kira2. janggut pun dah beruban kot

adrinaqamarina said...

kelakar la...
ala...
tu kan da separuh...
tunggu je la...
sje je na melemahkan semangat...
heee~
:)

acap said...

haha. memang dah xgerak2 dah sampai situ. awal2 laju je.

ayahanuna said...

gle lame... adoyai... first tym ak tgok ne.... mmg tanak bg ko men tuh.. huhuhu

acap said...

haha. pandai dia. dia nak soh aku buat report MBB n genetics tu.

ISMAWARNI said...

hahahahahahahahahahahaha

acap said...

haha. gelak lak ko wani. hahahaha

RaMa2UnGU said...

waaa..giler kentang lamanye...kaki game ek..:)

acap said...

rama, gila tomato bukn kentang...x lah. xpenah pun main game ngn kaki.guna tgn je.hehe

NurZ said...

huhu..lame gile ar.. :p

acap said...

haha. taw xpe

Hasrol Nizam said...

fuh, dah lingkup dah komputer ko baru boleh siap..haha

acap said...

haha. macam tu lah nampak gaya nya.hehe

sophie said...

Gila lama nak menunggu! Hahhaha..Sila tunggu sampai beruban

~@pHiS~ said...

ade 2 possibility jer.. hard disk ak rosak xpun laptop ko pening.. hahaha

acap said...

sophie: haha. bukan stakat beruban lg dah

aphis: tu lah. aku pun xtau sebab apa weih

kaChaNG_dEwa said...

aiyarkkkk.....!!ni kalu berak mau brapa set belom tentu siap.miahahaa..

kalu isap rokok kena kanser pon blm tentu siap.haihhhh...

Syafiq Kadiran said...

wakakaka....lama tol...anak cucu ko boley sambong tunggu tu...

acap said...

kachang : haha. xleh blah perumpamaan itu.

syafiq : haha. anak cucu dah x main dah game2 style macam ni nanti

AesyaZealous said...

haha klaka2

+akufobia+ said...

doa minta panjang umur la.dapat main game bola sepak tu.PES ke FIFA?

Colourful life said...

lama gilalEr kan..x sggup nk download kalu cmtu rupanya

acap said...

aesyazealous : hehe. taw xpe

akufobia : hehe. tu lah. doa2. PES!

colourful life : haa. tau xpe. btw, ni bukan donlod. copy je.hehe

Ms MPC here:D said...

ahahaha..asal lama meno..hardisk tuh ko copy segala isi perut die ke pon???mushkil2..

acap said...

MS MPC: haha. maybe kot.haha

Huda said...

oke lagi~
aku pernah kene 9 days remaining
lag best!

acap said...

aik. aku rasa jauh okay lg kot 9 hari tu berbanding tunggu sampai 31580 hari.heheh

Wzulhilmi said...

virus..Virus.. Wakakaka.. Ketuk sikit external tu bg betul.. ahahahahaha

Wzulhilmi said...

virus..Virus.. Wakakaka.. Ketuk sikit external tu bg betul.. ahahahahaha

http://mestarstruck.blogspot.com, Latest Entry :Nak jadi Superstar!!

belalang hijau said...

hahaha...cam lawak je belalang tgk...

acap said...

wzulhilmi : bukan virus rasanya. ada error time copy

belalang : haha. lawak yg menyakitkan hati je.hehe

ayie said...

klaka gile dowh. hehe

Shah_Real said...

Kena cari Profesor 'Back to the Future, dia mesti tolong punya...haha

acap said...

ayie : hehe.

shah : haha. cari doremon la baru bes

i'm ZITHER ! said...

adoii..lamenye.. awak suruh cucu jela yg main je yea. kui3

acap said...

tu pun kalo hidup lagi lah kan. hehe

Din.. said...

aku rs jahanam laptop dulu nak tunggu siap tu..hahaha

acap said...

taw xpa weih. haha

DaHLia said...

hahahaa gilo lamer...dekat 80tahun kan.. (congak dalam pale jer)... xsanggup ah, mau berasap dulu komputer...

acap said...

perghh. lama tu. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...