March 27, 2010

Earth Hour 2010

penat aku tulis panjang2 tadi. skali firefox buat hal. lan**u betul. ok aku ringkaskan. apa jadah aku nak offkan lampu pukul 8.30 malam sampai 9.30 malam ni. gelap ok. mata aku bukan mata burung hantu. kalo stakat nak berjimat tenaga dan melahirkan kesedaran tentang masalah iklim tu, bukan ini caranya kan? setakat sejam off pastu biarkan lampu2 on memanjang hari2 biasa macam kat rumah sewa aku ni baik x payah kan. aku pun xtau dah macam mana nak jimat bil elektrik yang semakin melambung2 ni. sekejap aku off, nanti ada tangan yang bukak tv, lampu, kipas dan bermacam2 lagi peralatan elektrik bla3 pastu tinggal. macam biasa. apa kesah. bil bayar sama2. shit. eh, melalut cerita bab bil elektrik rumah plak. ok. kepada mereka yang nak sertai event ini, semoga berjaya mencapai matlamat anda. woohoo. earth hour aku jam 2 pagi esok. xmain la sejam2 ni. aku off sampai 18 jam. baru jimat beb.

petang2 lampu2 jalan dah start memancarkan cahaya di bawah cahaya matahari. apa cerita?

7 comments:

ISMAWARNI said...

hak3.klaka la hang ni.tp ade btol jgk ape yg ko ckp tu.ak setuju jgk.btw opera ak yg tgh baut hal.dh elok2 taip pnjg2 dan2 xleh post.hampeh.

acap said...

haha.tu lah.tension2.

joyah sepot said...

hahaa...
sabo jelah dgn firefox kamu tu..
hmmm btol gak...
tp ok ape sejam je...
hehehe...
dr xde tutp lgsung...
huhuhu...
lmpu je tutp..laptop xyah...
hahaha...=p

acap said...

hahaha.itu lg bahaya on9 dalam gelap. x elok utk mata.

Syahrul Iman said...

cepat ar acab earth hour..tutup laptop hg tu..laju Ckt aku nak men tenet..haha

Pakcu said...

itu semya propa

acap said...

iman : haha. xmau aku tutup. aku nak men game.

kc : semya tu apa weih? xpenah dengaq lagi ni. loghat kuala nerang ka? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...