March 26, 2010

churpchurp dan twitter

aku baru sahaja join churpchurp dan ia kelihatan agak menarik kerana ia menggunakan saluran twitter untuk menjana wang. tiada bayaran dikenakan untuk join. free of charge kata omputih. hmmm. camna nak cakap lagi haa? ahhhh.
aku malas nak cerita tentang churpchurp ni sebenarnya. jujur aku cakap, aku pun x habis baca lagi apa itu churpchurp ni dengan lebih lanjut. hanya sekadar paham2 macam tu ja. ok. kepada mereka2 yang berminat tu jom la join churpchurp dan follow twitter aku skali kalo sudi. nanti aku klik2 ads hangpa jugak k :) aku nak tidur dulu. selamat malam.

1 comment:

neyra shazeyra said...

i dah boleh cash out pun :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...