March 28, 2010

caliban datang lagi

Caliban bakal membuat penampilan mereka yang kedua di Malaysia setelah kali terakhir mereka membuat persembahan di sini iaitu 1 tahun yang lalu. tahun lepas aku miss tengok caliban perform depan mata. sangat jeles dengan rakan2 yang dapat tengok ok. harap2 tahun ni dapat kesempatan untuk p event ni. jom weih.
Caliban live in Malaysia. 11 april 2010. One Cafe, Kuala Lumpur.

sedikit info tentang Caliban:
  • band hardcore dari Germany
  • ditubuhkan pada tahun 1997
  • 7 album setakat ini berjaya dihasilkan
  • lagi info sini

6 comments:

Pakcu said...

xkenai..xmo p

acap said...

haha.xmau p sudah. aku ajak org len.

sasha* said...

tahun lepas i dh tgk.my fiance perform satu stage dgn dorg huhu.tahun ni tak dpt perform satu stage :P

acap said...

wah..besnye.dia main band ap eh?

sasha* said...

nanti pi carik kt myspace.kids on the move.dia ada buat band baru triangle.cuba check kt my blog.ada buat entry psl band baru dia :)

hentakbelipat said...

pergh!!!last diorg dtg pun aku miss..mcm nk pgi..Lamb Of God 15 april..dah dekat2 dah tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...