February 14, 2010

mungkin aku kan berhenti menulis disini, atau berehat menulis, atau mencari tempat lain untuk aku menulis. tempat yang lebih terlindung dan tenang. haha. gila

February 12, 2010

hari2 panaih terik

dulu aku suka lagu2 bawah tanah tempatan sebab lagu2 ni rare. nak cari pun susah. la ni budak2 kecik pun tau nyanyi. dah x rare. huhu

February 10, 2010

February 8, 2010

kemaskini

lama aku x kemaskini blog ni. banyak benda dalam kepala dok rasa lagu nak tulih tapi malaih plak nak tulih. tengok lah. bila2 aku rajin aku tulih banyak2 k. gua dalam mood nak layan lagu2 A.C.A.B. ja. lagu2 band ni bleh bakaq semangat aku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...