January 17, 2010

product review

xpasal2 aku nak buat product review. bukan aku nak review sabun tapi aku nak review produk Macbeth ni. Macbeth dicipta oleh Tom DeLonge (blink 182/ angels and airwaves) pada tahun 2002. siapa x kenal tom dengan suara merdunya bersama blink 182 yang dikatakan bakal membuat come back (atau dah buat?). kasut Macbeth ni sangat sedap dipakai. sesuai digayakan dengan seluar potongan lobak anda. itu sahaja komen aku tentang Macbeth elliot yang telah aku cuba. tujuan aku buat review ni adalah supaya tom membaca penulisan aku ni dan hadiahkan aku Macbeth brighton ni plak. kalau siapa2 yang kenal tom tu terbaca blog aku ni tolong la reportkan untuk dia ye. heh

3 comments:

ket hensem & macho said...

macbeth kat mesia harga bapa?

acap said...

paling murah rm190..len2.. ram200+
kat sana brapa weih?

ket said...

lbih kurg ja..design lawa x?
nk cari kat mana ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...