January 6, 2010

iklan x berbayar (3) : sabun ajaib

membe aku sorang tu bukan main lagi suruh aku promote kat blog aku ni barang yang dia nak jual. membe punya pasal aku x kesah. kalau aku susah pun aku cari membe2 jugak. ok. barang yang dia nak jual tu ialah sebuku sabun. kalau nak beli berbuku2 sabun pun lagilah dialu-alukan. sabun ni bukan sebarang sabun. cakap membe aku, sabun ni boleh menghilangkan jerawat, jeragat mahupun bau badan. tambah beliau lagi, sabun ni sekali guna saja dah bleh bagi muka terus jadi hensem/cantik. cool bukan? apa lagi, cubalah! jangan ditanya sebab apa aku masih x hensem. jawapannya sudah tentu aku belum try lagi sabun ni. aku pikir xperlu kot aku try sabun ni. nanti jadi hensem susah plak ramai peminat curi2 amik gambar aku tengah makan. aku selesa dengan keadaan sekarang.

ini details sabun ajaib tu :
iklan x berbayar

aku cuma tolong promote. jangan ditanya pasal sabun tu pulak ok. berpeluh aku nak menjawab nanti.

4 comments:

emy said...

aku tengok cam x yakin jer sabun tue..cover kotak lawak OK...

kang silap2 muka makin berkakarrrr

huhuhu...

acap said...

haha..gunakan tanpa was2 emy..cover kotak tu sekadar daya penarik..

kalo muka ko berkakarrr ko claim balik duit kat popo..haha

opop said...

hahaha...aku x prasan blog hg iklankan sabun aku...jgn risau amy...ada dah org mncuba elok...spupu ak pompuan pki mmg mujarab..tp scara jujurnya...sabun ni kena ikut jenis kulit gak...tp klu nk mncuba...orderla kat aku...jgn malu2 mahupun segan...

acap said...

penat aku iklankan hang bleh xprasan po

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...