January 5, 2010

aku ingat nak process dan scan film kat fotosun ss2 esok petang tapi kenderaan dua tayar aku dah merajuk plak. dah pandai dia merajuk belakangan ni. huhu. kedai lain yang dekat2 area subang ni xbleh nak scan film 135mm guna frame 120mm, atau dalam perkataan lain malas. ada siapa2 nak tolong aku tak? nanti aku belanja pekena teh ais kat mamak.


ramai rakan2 aku perli aku main lomo ni. tapi aku xkesah pun sebab aku xkacau duit depa walau sesen pun :)

6 comments:

Mookies said...

lomo cool what....effeck gambar die lagi besh dari DSLR...DSLR xleyh wat effeck mcm tue...

sasha* said...

lomo best apa cute je cuma i takde talent nk men lomo hehe

najard said...

lomo tu pe mende.haha

s.c.h.u.l.t said...

gambo konpius +___+

guna lomo? i see~

lomo cute tapi banyak duet abes nak cuci :D

acap said...

muaz : photoshop bleh je wt macam2..hehe..tapi x true la..

sasha : sama lah kita xde talent..haha

najard : google la mak cik oi

schult : hehe..banyak tu duit habis..

NurWahidah Abdullah said...

kat jitra ..kdai mana yg scan filem nh..sy try tanya kdai gmbaq dkat2 dgn bsn n dekat2 kdai pak man buku..tak wat plak..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...