January 3, 2010

ahha (2)

lebih kurang enam bulan yang lepas aku ada mention nak angkat satu benda. agak2 mampu x aku beli benda tu dengan hanya menggunakan wang tabung nuff aku ni? hehe. tapi nuff aku masih ciput :(

ni lah benda tu

beri aku harapan untuk memilikinya ye kawan2. terima kasih banyak2 :)


kepada visitors yang nak tinggalkan link dalam shoutmix tu harap lebih peka dalam menaip link anda betul2ya. copy paste lagi senang. blogspot tu jangan dieja blogpsot pulak. nanti link ke site dakyah kafir plak. licik kan mereka? harap amik perhatian!

10 comments:

Eyriqazz said...

slamat mencuba..aku mahukan ferrari...hahaha..

Eyriqazz

acap said...

selamat membantu :)..hehe..

kakngah said...

cukup bro duit nff lu..
angkat toy punyer..
kehkehkeh!!!

acap said...

haha..xmau toy nak betul2 punya..hehe

touyakaruma said...

sorry arr bro , aku dah beli

acap said...

haha..banyak duit bro

KayZ said...

best klau dapat tuh..
gud luck with ur dreams..

aku akan menyokongmu dari tempat duduk blakang. ermm.. keta tuh ader tempat duduk blakang ke? i wonder..

acap said...

haha..klik2 lg kayz.heha

hasni said...

siannya
ok jum kita main klik2
bntu tabung acap
hehe

acap said...

jom2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...