November 24, 2009

ralat itu normal (3)

gua dah ada hobi baru. hobi yang dimaksudkan ialah bermain2 dengan Diana+. macam mana aku bleh terjebak nak main lomography ni x payah cerita r.

aku nak crita pasal 1st film aku. daripada 1 roll film tu, hanya satu pic yang aku puas hati. pic lain haram x menjadi. haha. aku ingat nak quit dah main diana lepas tengok hasil yang x menjadi pas develop. dah la film aku beli kat Mooks tu mahal gila. rasa cam x berbaloi plak 1 pic je leh pakai. gila down. tapi aku tukar fikiran dan terus semangat nak main2 dengan Diana ni pas melepak bersama skoolmate aku, bak. thanks bak ajar aku banyak pasal benda2 camni. hang membuatkan aku bersemangat balik ni. haha. tambah pulak, aku dah jumpa satu kedai kat jitra yang jual film 120mm. ni la pic tu.
mintak maaf puan model, gambar muka x full. (kena tipu ngn viewfinder. cis). satu lg apek tu scan pun senget. cis

*farah, jgn post kat fb lg..segan weih..haha

2 comments:

Fathiah Farid said...

waa sejak bile ko ade Diana ni?
aku dah usha da diana tu, mahal x ?

Mookies said...

main fotograph yek...nak main....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...