November 30, 2009

boring


macam taw2 aku tengah boring malam ni. hah. word veri ni buat aku tergelak sorang2. tidak gila ok. terus cancel hajat aku nak post comment kat blog member aku sorang tu. agak2 blog siapa?
cakap sorang2 dengan dinding :)

November 27, 2009

selamat hari raya aidiladha semua
selesa menghirup udara segar di sini. walaupun ianya tidaklah sesegar yang diharap. sekurang2nya ia lebih segar berbanding udara di kota raya yang penuh parasit.

November 24, 2009

ralat itu normal (3)

gua dah ada hobi baru. hobi yang dimaksudkan ialah bermain2 dengan Diana+. macam mana aku bleh terjebak nak main lomography ni x payah cerita r.

aku nak crita pasal 1st film aku. daripada 1 roll film tu, hanya satu pic yang aku puas hati. pic lain haram x menjadi. haha. aku ingat nak quit dah main diana lepas tengok hasil yang x menjadi pas develop. dah la film aku beli kat Mooks tu mahal gila. rasa cam x berbaloi plak 1 pic je leh pakai. gila down. tapi aku tukar fikiran dan terus semangat nak main2 dengan Diana ni pas melepak bersama skoolmate aku, bak. thanks bak ajar aku banyak pasal benda2 camni. hang membuatkan aku bersemangat balik ni. haha. tambah pulak, aku dah jumpa satu kedai kat jitra yang jual film 120mm. ni la pic tu.
mintak maaf puan model, gambar muka x full. (kena tipu ngn viewfinder. cis). satu lg apek tu scan pun senget. cis

*farah, jgn post kat fb lg..segan weih..haha
xtau nak tulis apa

November 16, 2009

mood: bercuti daripada belajar

exam dah habis. aku tiada idea apa nak dibuat untuk menghabiskan cuti 3 bulan lebih ni. nak tulis pun tiada idea. kalau ada aktiviti2 menarik tu roger2 lah aku ye. akan aku pertimbangkan. chow

November 14, 2009

entri ke-100 (edisi khas)

yeahh.. dah masuk entri ke 100 dah. mungkin agak perlahan bagi sesetengah orang. apapun, aku anggap ini sebagai satu pencapaian peribadi. awal2 create blog ni memang tak pernah jangka nak tulis sampai 100 entri dah. tapi alang2 dah bertemu entri yang ke-100, aku nak tujukan khas buat suraya bt yacob. hee

HAPPY 21st BIRTHDAY SWEETHEART :)

semoga panjang umur, murah rezeki dan juga semoga hari2 mendatang akan lebih bermakna. wooohooo

November 11, 2009

01:30 PM - PLANT BIOTECHNOLOGY [BTH3820] - 02:30 hours

November 6, 2009

08:30 AM - CELLULAR METABOLISM [BTH2752] - 03:00 hours

November 5, 2009

01:30 PM - GENOMICS AND MOLECULAR GENETICS [GEN3040] - 02:30 hours

November 3, 2009

01:30 PM - RECOMBINANT DNA TECHNOLOGY [BTH2732] - 03:00 hours

November 1, 2009

sedang sebok mempersiapkan diri menghadapi peperiksaan akhir semester. semoga berjaya semua :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...