December 6, 2009

Biodata saya

teringat ketika zaman skolah satu ketika dahulu. Dari skolah rendah sampai la menengah. Time skolah rendah, awal2 tahun mesti ada sesi berkenalan dengan guru2 dan perkara ini berterusan sampai awalan skolah menengah. benda yang paling lazim terutamanya ketika sekolah rendah mesti kena tulis biodata diri dan submit kat cikgu kan? bukan setakat cikgu, classmate pun ada yang nak berkenalan especially budak2 pompuan- mintak isi biodata diri dalam buku yang di'passing'2 satu kelas. kalau tulis biodata tu aku paling x suka isi 2 bahagian ni. penting ke nak tau makanan dan minuman kegemaran aku?

10 comments:

ISMAWARNI said...

hahhah....a'ah la wei....btol sgt tuh...ak plg ske kepam buku biodata org lme2...tp kalo buku ak sndri ak pkse org tu tulis dpn mata ak gak...wahaha

acapkali said...

penting weh nk tau mkanan n minuman feveret..especially aweks2.. nnti senang nk order.. xpayah tanya.. haha

acap said...

wani: haha..aku perosak buku org
acap: haha..tapi xdak sapa pun blanja aku..

acapkali said...

tu la motif dia bila dah tanya makanan minuman feveret orang,kena la blanja kan.. ni buat taktaw ja.. bek tak pyah tnya. hahaha

Mookies said...

huhu...aku x pnh kena cantu...nie mest kes masuk sekolah campur...kalo sekolah laki maner ader beb...ader orang wat pun wat malu lar...sbb nie keje2 awek ajer...haha

acap said...

muaz : haha..hang skolah satu species..apa barang

smart heck!!! said...

hahaha.n yg paling favorite org tulis adalah
: makanan yg halal
:minuman yg halal

haha.so cliche.tp sbb aku nk nampak 'up' sket aku tulis la
: burger
: coca cola

haha.up x?heee

acap said...

haha..hang mmg up najard..xleh blah..haha

z4520ft said...

budak2 sekolah aku kreatif.. siap wat komik ngan karangan lagi. mentang2 la masing2 ade bakat

acap said...

z4520ft :wahh..berbakat tu..cool2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...