October 26, 2009

malam ni tiba2 mamat2 fans liverfool text aku. tiba2!! sebelum ni bukan main diam lagi. aku sangka depa dah xbrani bersuara. haha. kesudahannya tetap sama. jangan risau penyokong2 liverfool. team anda gila2 kan tu x kemana pun. habuk jua akhirnya.

October 16, 2009

berita hairan

aku jadi hairan, aku jadi hairan lepas baca artikel atas talian di laman sesawang Berita Harian Hairan sebentar tadi. ini artikelnya: artikel hairan.

sebab2 aku menjadi hairan:
tajuk artikel = UMNO Kedah ikrar tawan semula negeri itu daripada pembangkang.

Situasi politik semasa negeri Kedah: dalam Dewan Undangan Negeri Kedah, kerusi kerajaan diduduki Pakatan Rakyat/Parti Islam SeMalaysia (PAS) manakala kerusi pembangkang diduduki ADUN daripada parti2 selain parti gabungan dalam Pakatan Rakyat.

Jadi,
Pakatan Rakyat = kerajaan
UMNO = pembangkang

macam mana tu UMNO (pembangkang) nk tawan semula negeri daripada pihak pembangkang (UMNO n so on). hairan2. rampas la negeri daripada pihak kerajaan (Pakatan Rakyat/PAS). hairan2.

October 13, 2009

hobi

1.
salah satu hobi aku adalah tidur. ia besttt. tapi belakangan ini, aku asyik mimpi pelik2 setiap kali tidur. tidak gila.

2.
awat la depa x mai Mesia nih...argggghhhhhh

October 10, 2009

malam.kuala.lumpur.

The Castle 10/10/09 1AM - 4AM
mahal tapi gila sedap
remaja bujang

October 9, 2009

ralat itu normal (2)

tersasar, tersasar dan terus tersasar.
kalau nak diteruskan berfikir tentang hal2 yang tersasar sampai bila2 pun xsudah.
kesudahan yang dicari umpama menunggu Amerika menyerang Israel

nampaknya hujan dah turun
nyaman, tenang, sejuk
aku nak layan tidur dulu

hujan + tidur = terbaek lah.

October 6, 2009

gagap

lebih baik berdiam diri daripada berkata-kata
berdiam diri lebih baik daripada berkata-kata
daripada berkata-kata lebih baik berdiam diri

kata-kataku semuanya sampah
semuanya sampah kata-kataku
sampah kata-kataku semuanya

trauma
umatra?
mautra?

October 5, 2009

Goggle Fest 09

adoi la. aku nak gelak ja.

wooohooo

team yang satu tu kalah lagi. jalan sorang2 lagi. kesiannya =))


aku ingat nak letak lagu yang ringan2 plak kat page aku. (kalau tidak suka tu, sendiri2 la pause ye.)
janji rawk \m/
agak banyak complain diterima sebelum ini :)


*cik suraya ajar saya guna smiley
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...