July 28, 2009

halo...

banyak benda yang aku nak tulis kali ni:

Baru
blog ni bukan lagi akusukahati.blogspot tapi dah jadi tujuhbelasduabelas.blogspot.com. ada apa dengan tujuhbelasduabelas?.hah. ni tarikh lahir aku. reason aku letak nama ni sebab nak orang ingat tarikh keramat ni. paham2 r.

Kelas
hari ni aku bangun tidur dikejutkan bunyi hair dryer Farouk. bangun tido terus mulut aku mencarut xhenti2. aku miss lab pagi ni. sial. sia2 aku balik awal semalam. konon nak bangun awal dan berjaya menghadirkan diri ke lab. esok aku terpaksa ganti lab yang aku miss harini. dah la xdak partner. masing2 mengelak nak jadi partner aku. ok! aku mengaku aku xberminat langsung nak buat experiment2 haram jadah. sampah.

Arctic Monkeys
aku kenal band ni pun melalui Qayyum Zakri ketika sedang menuntut di Sunway College 3 tahun lepas. pertama kali mendengar vokal Alex Turner dan muzik yang dibawa Arctic Monkeys, aku rasa pelik dan janggal. band apa la yang mamat ni nak intro kat aku. tapi setelah berulang kali mendengar lagu yang sama baru aku paham dan aku mula jatuh hati dengan vokal Alex dan muzik yang dibawa Arctic Monkeys. lagu pertama yang aku dengar - Leave Before The Light Come On.

Bola Sepak di Malaysia
jangan harap bola sepak di Malaysia nak maju selagi orang2 yang bertanggungjawab menyalahgunakan kuasa yang ada untuk kepentingan sendri. dah bosan dah oi. bila nak turun?

F1
apa dah jadi dengan pasukan McLaren Mercedes? dulu bukan main hebat. come on la. baru menang satu stage season ni.

Internet
lembap macam gampang.

sekadar gambar hiasan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...