July 31, 2009

aku pun bleh jual barang jugak Ainil

Produk pertama - Chest Cover
kat bawah ni aku sertakan gambar dan cara menggayakannya.

ni sebelum

hah. ni selepas.
gambar ni sepatutnya digayakan oleh model terlatih. tetapi disebabkan model tersebut pergi menonton movie di OU. maka, terpaksa la aku gunakan penyangkut baju sebagai ganti. huhu

available in black, dark blue and skin colour..

aku ingat nak jual murah2 je. untung aku xkesah walaupun sikit. kalau berminat nyatakan rasa minat anda kat bawah ni. nanti aku kasi camna cara2 nak dapatkan product rare ni.

RM 15 RM 13 sahaja.


produk ke 2 - ini ke baju kebaya?
  • RM 169 RM159
  • kain dr jenis songket
  • kancing sulam di hadapan
  • saiz 44 shj at the moment
produk2 lain akan menyusul kemudian. jadi, sabar ye.
ini bukan barang curi
ini bukan barang bundle
ini bukan barang seludup
ini bukan barang jumpa
ini bukan barang MLM
ini bukan barang Ainil Hawa ok

10 comments:

annur razali said...

haha

acap said...

nak x annur?
harini ada sale r..
less 10%..
utk harini je..

My Small Cottage~~~ said...

wey!!! aku sumpah ko jd iphone!!!
kuang asam tol copy paste pic aku

acap said...

mana ada aku copy paste..
aku upload sendri la

Anonymous said...

aku nak jugak. kasi free la woi

acap said...

nak free buat sendri...
ini kain berkualiti..
x percaya, tanya ainil

NorAzmielia said...

hahaha... lawak btul..!

acap said...

kecik hati ainil hang kata baju dia lawak milie...

Syahrul Iman said...

acab..aku nak test dulu boley??..haha

acap said...

haha.hang nak test buat apa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...