September 6, 2009

1.
Alhamdulillah. kita dah berada dalam fasa kedua dalam bulan Ramadhan kali ini iaitu fasa keampunan. Jadi, marilah kita melipatgandakan amal ibadah di siang dan malam hari untuk merebut peluang ini dan semoga kita semua akan mendapat ganjaran dan ampunan daripada Allah. =)



2.
hasil borak2 dengan roomate aku petang tadi, mengingatkan aku tentang entri yang penah aku tulis sebelum ni. dah berhabuk dah tersimpan dalam draft. kali ini aku nak publish:-

berikut merupakan mereka2 yang aku kenal di sunway college/monash univ. yang menjadi orang pertama yang...

orang pertama yang sms aku : popo (serius aku x kenal mamat ni time tu.gaya macam minat kat aku.mana dapat no aku ntah)
orang pertama yang aku kenal : syukran al-helmy
orang pertama yang senyum kat aku : afif asyraf
orang pertama yang menjadi roomate aku : nabil afham
orang pertama yang aku sengaja langgar bahu : syamir sahak
orang pertama yang aku sengaja usha lama2 : suraya yacob..haha
orang pertama yang aku gelakkan : hassan saizul
orang pertama yang aku tegur : alip izzudin ( no komen)
orang pertama yang cakap aku poyo : koja

16 comments:

OrkedKhairani said...

hahaha.
wei.. bising la lagu raya ni.
hahaha

Anonymous said...

balik kampung ooooo

acap said...

semangat nak raya weih..
rindu jitra..

padahai baru ja balik..haha..
hang dah maju kay. dah ada blog

opop said...

aku xda kawan ms tu...sbb tu msg hg...ak dpt no hg dr bean...

hg dah salah teguq org acap...org mcm tu hg ketuk pala ja...hahaha

syamir first impression aku...budak kl yg poyo...wahahahha

acap said...

haha..aku sangka hang lelaki lembut time tu..terkejut gak aku bila jumpa hang..budak ni yg mesej aku rupanya..sori..hehe

haha..salah org

tu la pasai..syamir dok buat bising time MARA punya briefing tu..aku pun bajet poyo..tapi tanggapan aku berubah lepas dia ajak aku makan pastu..haha

OrkedKhairani said...

hahahaha.
syamir mmg pon..
aku pon igt..

btw, yg suraya yacob tuh comel..
lama no ang simpan dlm hati.
hahaha.
tahniah.. tahniah.

acap said...

hahah..sabar itu separuh daripada iman

opop said...

aku ingt dulu hg nak couple dgn kay...tp jangkaan aku meleset...hehe

alip dlu ok...ntah tiba2 jd emo lak skrang...aish

acap said...

hehe

OrkedKhairani said...

hahaha.
tu la..
ang memang penyabaq.
aih..
aku tertawan.
nasib ang dah ada su,
wahahha.
bodo

acap said...

haha..
bes lak time mufy dulu

oney said...

mmg best pon..
huhuhu

oney said...

weh weh..
ni aku kay..
tersilap..
terguna acc adik aku..
dia tak logout..
hahha..
sori sori

acap said...

adik hg nama oney aku baca onye..
terkejut gak gambaq pompuan...hahah..

mufy2..ahhhh

OrkedKhairani said...

hahahaha.
bongok.

acap said...

sejak hang ada blog terus komen2 aku bertambah kay..haha..tq2..hang mmg bes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...