July 31, 2009

aku pun bleh jual barang jugak Ainil

Produk pertama - Chest Cover
kat bawah ni aku sertakan gambar dan cara menggayakannya.

ni sebelum

hah. ni selepas.
gambar ni sepatutnya digayakan oleh model terlatih. tetapi disebabkan model tersebut pergi menonton movie di OU. maka, terpaksa la aku gunakan penyangkut baju sebagai ganti. huhu

available in black, dark blue and skin colour..

aku ingat nak jual murah2 je. untung aku xkesah walaupun sikit. kalau berminat nyatakan rasa minat anda kat bawah ni. nanti aku kasi camna cara2 nak dapatkan product rare ni.

RM 15 RM 13 sahaja.


produk ke 2 - ini ke baju kebaya?
  • RM 169 RM159
  • kain dr jenis songket
  • kancing sulam di hadapan
  • saiz 44 shj at the moment
produk2 lain akan menyusul kemudian. jadi, sabar ye.
ini bukan barang curi
ini bukan barang bundle
ini bukan barang seludup
ini bukan barang jumpa
ini bukan barang MLM
ini bukan barang Ainil Hawa ok

July 30, 2009

tiada mood...

...untuk lepak
untuk makan
untuk tengok tv
untuk tidur
untuk main game
untuk dengar lagu
untuk pergi kelas
untuk siapkan report
untuk sepak bola
untuk apa lagi?
:(

July 28, 2009

halo...

banyak benda yang aku nak tulis kali ni:

Baru
blog ni bukan lagi akusukahati.blogspot tapi dah jadi tujuhbelasduabelas.blogspot.com. ada apa dengan tujuhbelasduabelas?.hah. ni tarikh lahir aku. reason aku letak nama ni sebab nak orang ingat tarikh keramat ni. paham2 r.

Kelas
hari ni aku bangun tidur dikejutkan bunyi hair dryer Farouk. bangun tido terus mulut aku mencarut xhenti2. aku miss lab pagi ni. sial. sia2 aku balik awal semalam. konon nak bangun awal dan berjaya menghadirkan diri ke lab. esok aku terpaksa ganti lab yang aku miss harini. dah la xdak partner. masing2 mengelak nak jadi partner aku. ok! aku mengaku aku xberminat langsung nak buat experiment2 haram jadah. sampah.

Arctic Monkeys
aku kenal band ni pun melalui Qayyum Zakri ketika sedang menuntut di Sunway College 3 tahun lepas. pertama kali mendengar vokal Alex Turner dan muzik yang dibawa Arctic Monkeys, aku rasa pelik dan janggal. band apa la yang mamat ni nak intro kat aku. tapi setelah berulang kali mendengar lagu yang sama baru aku paham dan aku mula jatuh hati dengan vokal Alex dan muzik yang dibawa Arctic Monkeys. lagu pertama yang aku dengar - Leave Before The Light Come On.

Bola Sepak di Malaysia
jangan harap bola sepak di Malaysia nak maju selagi orang2 yang bertanggungjawab menyalahgunakan kuasa yang ada untuk kepentingan sendri. dah bosan dah oi. bila nak turun?

F1
apa dah jadi dengan pasukan McLaren Mercedes? dulu bukan main hebat. come on la. baru menang satu stage season ni.

Internet
lembap macam gampang.

sekadar gambar hiasan.

July 24, 2009

gelap

aku dah hilang minat belajar benda yang aku x suka. serius x best. minggu pertama sem ni berapa hari sahaja aku berjaya masuk lecture. lepak kat rumah lagi best. pergi lecture- aktiviti menconteng kertas. sia2. masuk lab lagi la bosan. agak2 nanti macam mana la masa depan aku. hmmmm.



................................................................................
cinabeng class aku setiap hari start pukul 8. apa barang. x remaja langsung

July 23, 2009

sedang mendengar

Arctic Monkeys - Crying Lightning


Sat in the cafe by the cracker factory
You were practicing a magic trick
And my thoughts got rude, as you talked and chewed
On the last of your pick and mix

Said your mistaken if your thinking that I haven't been caught cold before
As you bit into your strawberry lace
And then a flip in your attention in the form of a gobstopper
Is all you have left and it was going to waste

Your past-times, consisted of the strange
And twisted and deranged
And I love that little game you had called
Crying lightning
And how you like to aggravate the ice-cream man on rainy afternoons

The next time that I caught my own reflection
It was on it's way to meet you
Thinking of excuses to postpone
You never look like yourself from the side
But your profile did not hide
The fact you knew I was approaching your throne

With folded arms you occupy the bench like toothache
Saw them, puff your chest out like you never lost a war
And though I try so not to suffer the indignity of a reaction
There was no cracks to grasp or gaps to claw

And your past-times, consisted of the strange
And twisted and deranged
And I hate that little game you had called
Crying lightning
And how you like to aggravate the icky man on rainy afternoons

Uninviting
But not half as impossible as everyone assumes
You are crying lightning

Your past-times, consisted of the strange
And twisted and deranged
And I hate that little game you had called
Crying lightning
Crying lightning
Crying lightning
Crying lightning

Your past-times, consisted of the strange
And twisted and deranged
And I hate that little game you had called
Crying

July 19, 2009

July 16, 2009

aku tengah on9 kat cc. tiba2 ada mamat datang dok pc sebelah. aku buat xtau. skali skala dia usha apa yang aku tengah surf. aku bukak blog ni dan biar lagu2 kat blog ni memekak. dia kelihatan tension. tengah main on9 game nampaknya. terus dia kluar dari game tu dan kuatkan volume media player. pantek. layan lagu Westlife (kot). muka saja ganas. tapi dengaq lagu metal sikit dah mengelabah biawak. boleh blah. hilang mood aku. chow dulu...

July 10, 2009

ahha

aku tengah kumpul duit nak angkat kereta ni..

agak2 bila bleh dapat?

July 5, 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...