May 18, 2009

Matthew Kiichi Heafy TRIVIUM
Instrument: Guitars, Vocals
Birthday: January 26, 1986
Birthplace: Iwakuni, Japan
Hometown: Sanford, Florida
aku sangat kagum ngan mamat ni. bermula setelah membeli album ni secara cuba2 lepas baca review dalam 1 magazine (x ingat) time form 5 dulu. lagu2 dalam ni la yang menjadi teman aku ketika study dan tidur di samping lagu2 system of a down dan butterfingers menjelang SPM. yang xbrapa nk syoknya kat sini- diselitkan 1 lagu black metal yg ditulis oleh glen benton (vocalist merangkap bassist band black metal tersohor, deicide). macam sial. muzik dah best gila tapi masuk lirik macam lahanat. setan x habis2. berbalik kepada heafy. hah. macam mana bleh kagum?...ntah. kalo sapa2 layan album ni maybe tau kot sebab apa.

terbaek dari ladang. jom layan TRIVIUM.

Like Light To The Flies (ascendancy)

A Gunshot To The Head of Trepidation (ascendancy)

Pull Harder On The Strings of Your Martyrs (ascendancy)

Entrance of the Conflagration (the crusade)

Down From The Sky(shogun)
Throes Of Perdition (shogun)

jeles sangat2 dengan Ket. senang2 mamat ni blanja duit yang JPA bagi suruh study kat jepun tu elok2 tengok Trivium perform live. ahhhhh. ini xleh jadi. bila la Trivium nak mai Mesia plak. tolong la mana2 organizer bawak Trivium ke sini. nanti aku blanja teh tarik.mengidam woihhh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...