May 28, 2009

FC Barcelona 2 - Manchester United FC 0


tamat permainan. yeahhh. MU kalah. 2 gol jaringan samuel eto'o pada minit ke-10 dan Lionel messi minit ke-70 masing2 sudah cukup untuk menabalkan Barca selaku juara eropah musim ni. perasaan? dan tentu aku kecewa team aku sokong kalah. selaku penyokong profesional, aku terima dengan hati terbuka. team mana x penah kalah? team yang kuat cam Kedah pun slalu kalah. haha. kalo x setuju ngan statement aku ni dok diam sudah! kalah menang adat pertandingan. sokongan xkan pudar. memang Barca lebih layak menang. tahniah2. agak kecewa dengan mutu permainan yang agak membosankan berbanding perlawanan akhir musim2 sebelumnya. feel game final season2 sblm ni lain beb. mendebarkan. untuk game malam ni plak aku rasa mungkin faktor hujan dan padang basah sedikit merencatkan permainan. barca gak cool main short passing. Man U main cam .......(aku malas nak komen). nasib baik gak anderson x score, kalo x aib fans MU serata dunia. sebab apa aib? cari r sendri. ada ka patut dia nak bogel lari satu padang kalo score gol. gila.

"We were beaten by the better side." Sir Alex Ferguson

season bola dah habis. season xam plak bakal menjelma. study malas. adoi.

3 comments:

Mookies said...

huhu...naseb baik aku x tgk perlawanan tu semalam....

aku dh agak dh mest barcelona mest menang, sbb aku pun ader 'feeling' yg barca tu akan menang, sbb tu aku tido awal xtgk bola.

天魔星 said...

Not sure what you wrote, but I just saw the picture of the Barcelona vs. Manchester United... I really thought that Manchester United was going to win too.

yap said...

haha.
barca played better than MU n they deserved to win. quite disappointed MU lost. huhu. SAF should do somethng after this.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...