April 20, 2009

sini aku nk kongsi sikit cara2 aku donlot lagu2 kat myspace...dah lama dah aku guna cara ni n aku pun rasa ramai yg dah tau cara ni...tp aku rasa cam ada lagi org yg xtau..so, aku nk kongsi sikit kat sini...

1st, masuk link ni -> www.file2hd.com
*click gmbar utk besarkan

then, taip URL myspace band/artis yg kita nk(contoh-http://www.myspace.com/inflames ....jgn lupa letak http://)
tick kat I have read...., Filter: Audio...pastu dah settle part ni click kat Get Files


right click kat lagu yg kita nk...cam leceh sikit la kena donlot satu per satu..
tp layan sudah...kalo pakai Mozilla, click kat save link as..kalo IE, click kat save target as utk mendonlot..

selamat mencuba dan semoga berjaya...


tp aku sarankan beli yg ori la...hah..kalo terdesak tu bole la buat camni...haha...

jom layan IN FLAMES...terbaek
http://www.youtube.com/watch?v=vF8ldaRTkB8

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...