March 30, 2009

report still xsiap...nk buat pun malas...
habis masa buat benda2 takberfaedah...
mata pun dah layu...hidup macam ni tiap2 hari boleh jadi gila...haha
macam2 masalah dtg dalam minggu ni dan yg paling sakit hati skali bila rumah kena pecah...
nasib baik la barang2 aku terselamat...
tapi simpati kat membe2 yg kerugian harta benda...
lan**u ki**k punya pencuri...mmg dasar cilaka...
kalo nk terus maki2 sampai bila2 pun xhabis2..
doakan yg terbaik...mana tau kot2 terbuka hati dia nk berrtaubat...

sini aku nk letak list lagu2 yang slalu aku mainkn dalm minggu ni
...utk suka2...

Atreyu - when two are one
Billy talent - surrender
Trivium - shogun
Children of bodom - blooddrunk
Coal chamber - loko
The Subways - i want to hear what you've got to say
Arctic monkeys - when the sun goes down
Arctic monkeys - a certain romance
Iron Maiden - fear of the dark

wpun lagu2 ni dah lama tp still ketagih nk layan...ketagih giiiiiiiillllllaaa

March 27, 2009

Muzikal Malaya Movement

i just copy this from our myspace. So, do add us at www.myspace.com/muzikal_malaya
and be our fren.

thanks for the approval and for your pleasure for being our friend. really glad to be listed in your honour friend list. until now, we are still adding up new friends and make some new pal. just want to share some info and to let you guys know what we are doing. we are moving in a community and trying to do something that can help our community's member such as online sales of merchandise and EP, promotion about bands in our list of friends and organize some event maybe. our main purpose is to let u know what is goin' on and what our friends doin' and their latest updates. our friends here could be bands, clothing labels, organizer and such other communities and you guys! so help us by giving some info and anythin that we can share among us. we will help to spread them out and everybody knows them as well. it could happen with your supports and encourages. ;) somehow, we are still new and have nothing to do yet instead of making some promotion about our lovely friends and a band as well, RIVERNATION.peace ya.salam hormat



salam buat rakan semua. kami dengan penuh hormat ingin menyampaikan kepada kalian bahawa muzikal malaya komuniti juga turut menjalankan aktiviti mengambil gambar dan membekalkan jurufoto bagi event/show/gig yang dilangsungkan. FYI, kami lebih fokus kepada kawasan2 di utara semenanjung dan kami juga berkolaberasi bersama Majalah KONSERT. Jadi, dalam masa yang sama kami akan turut sama membuat review untuk gig kalian untuk dimuatkan dalam majalah KONSERT. sebarkan mengenai kami kepada rakan2 anda dengan melayari Myspace kami untuk sebarang pertanyaan dan sebagainya.

SUPPORTED BY NOISE MUNKEY PROJECT = www.myspace.com/noisemunkey
KOMMA PRODUCTION = www.myspace.com/kommaproduction

specs: @ supporting any label in organizing events/gigs
@ writing (review & interview)
@ photography (events &bands photoshoot)
@ minor design work

YM : muzikal_malaya@yahoo.com



March 20, 2009

kebosanan

dah lama gila x update blog...
life pun makin busy...
bosan gila malam ni.......
tiba2 rasa macam nak tulis something...













pasal timetable la...

sem ni aku enroll utk subjek :
BTH 2741- Biochemistry
MIC 2011- Introduction to microbiology and microbial biotechnology
GEN 2041- Foundations of Genetics
FIT1011- Computer system

sem ni isnin n slasa cam sial sikit...hari lain tu ok la
...lecture pukul 8 tu mmg aku fail la utk attend...harap2 x fail lagi kali ni...
azam sem ni nk msuk semua lecture xmenjadi2 lagi...
bajet nk masuk semua class tp ...
apakan daya...ada komitmen lain atas katil....
doakan2 kejayaan bersama =)

hopefully, i'll perform better in this sem and no more N...
chow chin chaw...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...